Honlapfordítás

Honlapfordítás Ma már szinte minden vállalkozásnak van honlapja. A cégek célközönségének függvénye, hogy szükség van-e több nyelven is rendelkezésre álló weboldalra. Ez például az exporttal foglalkozó cégek esetében elengedhetetlen.

Honlapjának lefordítása jelentheti akár a képernyőn megjelenő szöveg kimásolását és annak más nyelvre történő lefordítását is. Ezzel a fordítási eljárással azonban Ön rengeteg szükségtelen utólagos szerkesztési munkát vállal magára, ami persze – mondanunk sem kell – többletköltséggel is jár. Így Ön a termékét, szolgáltatását szükségtelenül drágítja.

Irodánk a legkorszerűbb fordítástechnológiai eszközök segítségével képes extra időráfordítás nélkül az eredeti html, illetve php dokumentumok felhasználásával utólagos szerkesztést már nem igénylő módon lefordítani honlapját.

Egyetlen teendője marad a lefordított honlap elkészülésekor: a célnyelvi linkek lecserélése, illetve a dokumentum megfelelő névvel történő ellátása. Ha ez megtörtént, akkor az új weboldal már fel is kerülhet a világhálóra, hogy csalogassa a partnereket, ügyfeleket.

És természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy ha már többnyelvű honlapunk van, akkor ahhoz, hogy több nyelven meg is találják cégünket a világhálón, több nyelven is kell azt optimalizálnunk. Legjobb ezt még a szakfordítás elkészítése előtt egyeztetni, hogy ne kelljen nagy változtatásokat végezni utólag oldalainkon.

+36 1 / 209 6386 ils@ils.hu