Biztonsági adatlapok fordítása

Biztonsági adatlapok fordítása A biztonsági adatlapok szakfordítása a megbízások egyik kiemelkedően nagy összpontosítást és odafigyelést igénylő változata. Számos előírás vonatkozik a biztonsági adatlapokra, melyek ismerete elengedhetetlen a megfelelő fordítás elkészítéséhez. A feladat bonyolultságát alapvetően az adja, hogy nem elegendő az eredeti nyelvű változatot magyar nyelvre lefordítani, tudni kell azt a magyar előírásoknak megfelelően adaptálni is.

Az ILS a gyártó vagy a forgalmazó cég által kiállított idegen nyelvű biztonsági adatlap alapján készíti el a magyar nyelvű, a Magyar Köztársaság területén vonatkozó és hatályos jogszabályok által meghatározott formai és tartalmi kötelezettségeknek megfelelő biztonsági adatlapot.

A formai és tartalmi követelmények mellett a szabatos, szakszerű és pontos fogalmazás is nagyon fontos a biztonsági adatlapok esetében, ezért ezek fordításakor 25 éves szakmai tapasztalatunknak nagy hasznát vesszük. Jól ismerjük a szabványos kifejezéseket, fordítástechnológiai felkészültségünk pedig szavatolja azok helyes és egységes használatát.

Így kezeink közül minden esetben a felhasználási célnak megfelelő fordítás kerül ki.

Az általunk lefordított biztonsági adatlap hatósági bemutatása és engedélyeztetése már a megrendelő feladata és kötelezettsége.

Kérje ajánlatunkat, illetve kérdezze kollégáinkat további részletek tekintetében!

+36 1 / 209 6386 ils@ils.hu